EXCLUSIV / VIDEO ŞI SUPER GALERIE FOTO: Wesley a făcut show total la Al-Hilal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazilianul transferat de la Vaslui i-a înnebunit pe arabi! După ce a reuşit „dubla" în Al-Clasico, luni, el a făcut spectacol într-un alt derby al campionatului saudit.

esley, etapa şi golul. După aceste coordonate se desfăşoare prima ligă din Arabia Saudită în acest sezon.

Atacantul de 31 de ani n-a avut nevoie de nicio perioadă de adaptare, s-a obişnuit repede şi cu căldura sufocantă şi, săptămână de săptămână, face show pe teren. Ultima demonstraţie de forţă a venit luni.

 

Wesley e foarte iubit de arabi
image
image

CLICK PENTRU A VEDEA O GALERIE FOTO CU WESLEY 

Ce a făcut?

În precedentul derby, cel cu Al-Nasr, câştigat cu 3-1, Wesley a punctat de două ori.

De această dată, în confruntarea cu rivala Al-Shabab, fostul fotbalist al Vasluiului a înscris o singură dată, însă Al-Hilal a învins mai clar, cu 3-0.

Wesley a contribuit la deschiderea scorului de către Adil Hermach, atunci când i-a aşezat perfect mingea marocanului cu pieptul.

Apoi, brazilianul a ridicat scorul la 2-0, imediat după pauză cu o execuţie fantastică: plecare de la limita ofsaid-ului, preluare excelentă pe piept în careu şi un şut formidabil, care l-a lăsat fără replică pe portar.

VEZI REUŞITA LUI WESLEY

Are un bilanţ fantastic

Victoria cu 3-0 a urcat Al-Hilal pe locul 2 în campionat cu 14 puncte după şapte runde.

Liderul surpriză e Al-Fateh, formaţie la care joacă fostul stelist, Elton. Al-Fateh are un avans de cinci puncte faţă de Al-Hilal pe care a învins-o în meciul direct, chiar la Riad!

În ceea ce îl priveşte pe Wesley, bilanţul său e unul excelent. El are deja opt goluri în campionat fiind pe primul loc în top-ul celor mai buni marcatori. În această ierarhie stă bine şi Elton, cu patru reuşite.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite