EXCLUSIV Patronul unui club, prins de poliţişti beat mangă la volan şi cu patru minore în maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Ceriu (39 de ani), patron al clubului din localitatea vasluiană Urdeşti s-a ales cu dosar penal după ce a fost surprins în această dimineaţă, pe raza oraşului Murgeni, conducând în stare de ebrietate.

Ceriu a fost oprit de un echipaj de poliţie mixt, format din oameni ai legii din oraşele Bârlad şi Murgeni şi din comuna Fălciu. Patronul vasluian a fost oprit la ieşirea din Murgeni, în timp ce conducea un Mercedes Vito. După ce a suflat în alcooltest, şoferului i-a ieşit o concentraţie de alcool de 0,64 de miligrame la litru în aerul expirat.

image

„Şoferul a fost transportat la spitalul din Murgeni, acolo unde i s-au recoltat probe biologice. I s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală", ne-a spus Eugen Nechita, agent principal în cadrul Compartimentului de Poliţie Rutieră din Murgeni.

Adrian Ceriu transporta cu maşina sa patru fete minore, cea mai mică dintre ele fiind de 16 ani. El a declarat poliţiştilor că le ducea acasă de la discoteca pe care o conduce.

image

„Am băut două energizante şi 100 de miligrame de coniac toată noaptea", a spus Ceriu medicilor de la spitalul din Murgeni.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite