EXCLUSIV/ Bârlad: Soţia unui şef din Poliţie, urmărită şi ameninţată cu moartea de o femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lulu Fânaru, soţia şefului de la Biroul de Poliţie Rutieră din Bârlad, Costică Fânaru, a solicitat vineri după-amiază intervenţia unei firme de pază şi a Poliţiei după ce a observat că este urmărită.

Potrivit unor surse din Poliţia Bârlad, Lulu Fânaru ar fi primit un mesaj pe telefon de la o femeie, prin care era ameninţată cu moartea. „Astăzi este ultima zi din viaţa ta", ar fi fost mesajul pe care cunoscutul notar public l-ar fi primit pe telefonul mobil.

Persoana care i-a trimis mesajul soţiei şefului de la „Rutieră" ar fi urmărit-o de mai multe ori în ultima perioadă. Vineri după-amiază, în jurul orei 17:00, când Lulu Fânaru a ieşit din biroul notarial pe care îl conduce, a observat urmăritoarea şi s-a speriat. S-a întors la birou şi a apăsat butonul de panică. La faţa locului s-au deplasat câţiva angajaţi de la o firmă de pază din oraş, dar şi poliţişti.

„Femeia care o urmărea pe doamna Fânaru este profesoară. A fost internată la secţia de psihiatrie a Spitalului de Urgenţă", a declarat, pentru adevarul.ro, un poliţist bârlădean.

Până sămbătă la prânz, Lulu Fânaru nu depusese plângere la Poliţie. „Nu există nicio plângere depusă de această persoană", ne-a spus Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Până la această oră, Lulu Fânaru nu a putut fi contactată pentru a-şi expune un punct de vedere.

Vom reveni!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite