După ce a făcut sex cu un turc, un bârlădean i-a furat portofelul şi a luat-o la fugă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian-Daniel E., de 24 de ani, a fost trimis în judecată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, după ce a furat 1.350 de euro, 20 de lire turceşti şi zece lei.

Bârlădeanul s-a împrietenit în urmă cu trei ani cu turcul Mustafa B., în timp ce lucra la un depozit de haine din Bucureşti. Relaţia celor doi s-a încins cu timpul, ajungând să întreţină relaţii sexuale periodic.

În această vară, turcul l-a anunţat pe tânăr că este în trecere prin Bârlad şi l-a chemat pentru a se întâlni. Cei doi şi-au consumat relaţia de amor în maşină, într-o parcare de TIR-uri de la ieşirea din oraş. După ce au făcut sex, bârlădeanul a observat că partenerului său i-a căzut portofelul cu bani şi cu acte al străinului. A profitat de neatenţia acestuia, a luat portmoneul în mână şi a rupt-o la fugă.

Cu turcul pe urmele sale, tânărul s-a refugiat în curtea unităţii militare din Bârlad, acolo unde a fost zărit de un militar angajat, care a anunţat Poliţia. Oamenii legii şi-au dat seama că au de face cu un furt şi i-au întocmit lui Lucian-Daniel E. dosar de cercetare penală.

În urma investigaţiilor efectuate de către procurori, s-a dovedit că turcul nu poate fi acuzat de viol, întrucât bârlădeanul a întreţinut relaţii sexuale benevol.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite