Bârlad: După ce a dat ţeapă Primăriei, a ameninţat că se omoară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a făcut circ la 30 de metri înălţime, în jur de jumătate de oră
Femeia a făcut circ la 30 de metri înălţime, în jur de jumătate de oră

Liliana Pletosu, de 34 de ani, s-a urcat, astăzi la prânz, pe un stâlp de lângă blocul ANL de pe strada Vasile Pârvan, ameninţănd că se omoară. Femeia a fost convinsă de oamenii legii să se dea jos

Pletosu este nemulţumită că reprezentanţii Primăriei i-au sistat, atât ei cât şi celor şapte copii ai săi, masa zilnică pe care o primea la cantina din oraş.  "Nu am cu ce să-mi hrănesc copiii, dacă nu primesc masa înapoi, mă omor!", ţipa femeia de mama focului. După ce a făcut jumătate de oră circ, s-a lăsat convinsă de pompieri să coboare.

Reprezentanţii Primăriei spun că femeia de etnie rromă a pierdut masa la cantină pentru că a făcut cerere pentru a beneficia de ajutor social. Mai mult, Pletosu a primit, în urmă cu doi ani, loc de casă şi materiale de construcţie pentru a-şi ridica un acoperiş deasupra capului. Numai că, după ce a primit materialele, le-a vândut şi a rămas tot pe drumuri. În urmă cu câteva luni, când s-au făcut repartiţiile la locuinţele sociale construite de Primărie, femeia a ameninţat din nou autorităţile că se omoară. Aceştia au cedat şi i-au acordat apartament.

"Nu putem acorda şi masă la cantină şi ajutor social. Ea ne-a mai ameninţat că se omoară, însă nu putem ceda, pentru că am crea un precedent şi vor încerca cu zecile să ne ameninţe în acest fel", ne-a spus Liliana Platon, şef al Direcţiei de Ajutor Social din cadrul Primăriei.

Pentru materialele de construcţii primite de la primărie pe care le-a vândut, Pletosu are de dat 3.000 de lei la bugetul local. Municipalitatea speră să-şi recupereze acest debit din ajutorul social pe care aceasta îl va primi de luna viitoare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe vaslui@adevarul.ro

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite