Dulăul versus Fălcosul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Cei doi antrenori sunt printre cei mai experimentaţi tehnicieni din Liga I.  Hizo și Andone s-au duelat până acum de 18 ori, iar „Dulăul“ s-a impus în 12 partide în fața „Fălcosului“. Dinamo şi Vaslui sunt despărţite de doar patru puncte în Liga I.

„Dacă batem la Vaslui, intrăm în cărţi pentru locul doi. Mergem la victorie acolo. Nu ştiu dacă ne vom bate la titlu", a spus Andone. „Pentru noi orice meci e decisiv de acum înainte, cu Dinamo ne temem doar de noi. Noi privim doar la echipele din faţa noastră, atât ne interesează", a răspuns Hizo.

„Dulăul" conduce în întâlnirile directe cu „Fălcosul". Dintre cele 18 meciuri în care s-au întâlnit, Hizo a câştigat 12, în vreme ce Andone doar 5: „Nu joc eu sau Andone, noi ne-am pregătit bine tactic. Ştiu că au unele probleme de lot, dar vă asigur că nu sunt mai mari ca ale mele. Eu am jucători care stau de 14 etape, care au suferit operaţii şi pentru mine toţi fotbaliştii sunt decisivi, nu unul anume. Doar de vreme mă tem.

S-a anunţat vijelie aici şi nu cred că o să vină multă lume la stadion", a încheiat acesta. Antrenorul dinamovist nu va miza pe serviciile lui Dolha, accidentat, dar îi va folosi pe jucătorii care sunt la un singur cartonaş galben de suspendare: Cătălin Munteanu, Diabate, Djakaridja Kone şi Dragoş Grigore. Dacă vor fi avertizaţi în meciul de azi, ei îşi vor ispăşi pedeapsa etapa viitoare, contra Unirii Urziceni, dar vor fi apţi pentru derby-ul cu Oţelul Galaţi. 

12 victorii din 18 meciuri a obţinut Hizo împotriva lui Andone

Viorel Hizo

- Are 450 de meciuri în Liga I (locul 2 printre antrenorii actuali şi 6 all time)
- Are 202 victorii, 77 de remize şi 171 de înfrângeri
- Trofee: o Cupă Balcanică cu Inter Sibiu (1991)şi Cupa UEFA Intertoto cu FC Vaslui (2008)

Ioan Andone

- Are 407 de meciuri în Liga I (locul 4 printre antrenorii actuali şi 11 all-time)
- Are 184 de victorii, 70 de remize şi 153 de înfrângeri
- Trofee: eventul cu Dinamo (2004), eventul cu CFR (2008), 2 Cupe cu Dinamo în 2003 şi 2005, o Supercupă cu Dinamo în 2005

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite