Vom juca în grupele Europa League!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Hizo vor juca în cupele europene după ce au rezistat, aseară, chiar la cehi acasă. „Dulăul", pe lângă problemele de lot pe care le-a avut pentru meciul de aseară, a mai primit o lovitură, când Bălace a fost scos de pe teren cu targa, în urma unei accidentări.

În prima repriză, vasluienii au înscris prin Temwanjera, dar reuşita a fost anulată pentru ofsaid. Sânmărtean şi Wesley au creat faza serii, însă mingea a fost scoasă de un fundaş de pe linia porţii. Imediat, Sparta şi-a adus aminte că are nevoie să înscrie şi Pamici a deschis scorul.

Sparta a rămas în zece

Românii nu au mai cedat şi, pe final, gazdele au rămas în zece după ce Podany l-a faultat dur pe Sânmărtean. Arbitrul a arătat patru minute de prelungiri, gazdele au atacat furibund, dar nimic nu a mai schimbat soarta meciului.

1-0

Sparta Praga: Svenger - Brabec, Zapotocny, Pamici, Juhar (Podany 52) - Matejovski, Husek (Jarosik 52), Kusnir - Kadlec (Mares 79), Vacek, Kweuk.
Antrenor: Jozef Chovanec

FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov, Balaur, Farkas, Bălace (Buhăescu 14) - Zmeu, Pavlovici - Jovanovici, Wesley (Annang 72), Sânmărtean - Temwanjera (Y. Bello 89).
Antrenor: Viorel Hizo

Gol: Pamici 59
Eliminat: Podany 85
Stadion „Letna": 15.000
Arbitru: Thomas Einwaller (Austria)

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite