Două adolescente de 17 ani, accidentate pe o trecere de pietoni din municipiul Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două adolescente în vârstă de 17 ani, din localităţile vasluiene Puşcaşi, respectiv Cozmeşti, au ajuns la spital, joi seară, cu multiple răni, după ce au fost lovite în plin de o maşină pe o trecere de pietoni din municipiul Vaslui.

Potrivit primelor investigaţii ale poliţiştilor vasluieni, cele două adolescente au fost accidentate pe o trecere de pietoni de pe strada Decebal, în vecinătatea bazarului din municipiul Vaslui, după ce victimele se angajaseră regulamentar în traversarea şoselei, transmite Mediafax.

La scurt timp de la producerea evenimentului rutier, adolescentele au primit îngrijiri medicale de la echipajele a două ambulanţe deplasate în zonă.

"În urma primelor cercetări desfăşurate la faţa locului, s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului este conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 62 de ani, care nu a acordat prioritate de trecere celor două minore angajate regulamentar în traversarea străzii. În cauză a fost întocmit dosar penal pe numele şoferului pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Preluate de ambulanţe, cele două adolescente au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale, urmând a fi diagnosticate de către specialişti în urma investigaţiilor medicale.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite