Dosar penal pentru şefa de la Cadastru, după ce a accidentat grav un tânăr din Vaslui FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniela Chiper, directorul Oficiului Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OJCPI) Vaslui, s-a ales cu dosar penal după ce, vineri după-amiază, a băgat în spital un tânăr de 20 de ani, în urma unui accident rutier. 

Potrivit poliţiştilor de la rutieră, Daniela Chiper ieşea cu maşina personală din cartierul Donici şi, fără să se asigure, a intrat pe strada Eternităţii exact în momentul în care venea un motoscuter condus de un tânăr de 20 de ani.

Conducătorul mopedului nu a mai putut evita impactul şi s-a lovit frontal de autoturismul şefei de la cadastru, el fiind aruncat în aer câţiva metri.

La faţa locului a sosit şi un echipaj medical al ambulanţei care i-a acordat victimei primele îngrijiri medicale, după care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.



„Tânărul era policontuzionat. Era conştient, iar la primul examen clinic avea câteva leziuni minore. El a fost transportat la spital şi internat la secţia de chirurgie", ne-a declarat Aurora Popa, managerul Serviciului de Amulanţă Judeţean Vaslui.

În urma acestui incident, şefa de la cadastru s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi riscă să rămână fără permis.

Motoscuterul a fost distrus în totalitate

Cât de bine este să lucrezi la stat!

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite