Dorinel Munteanu nu vine la FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu a negat vehement o eventuală revenire la FC Vaslui şi susţine că nu a existat nicio discuţie pe această temă cu niciun oficial de la clubul patronat de Adrian Porumboiu.

Tehnicianul Oţelului a declarat sus şi tare că nu e adevărat nimic din ceea ce se vorbeşte prin presă despre un eventual transfer la FC Vaslui, acolo unde a mai antrenat în serzonul 2007-2008.

Totul a pornit de la o declaraţie făcută de  preşedintele Oţelului Galaţi, Narcis Răducan, care a declarat, ieri, că Munti e aproape de o revenire la FC Vaslui.

„Dorinel Munteanu cred că este aproape de o plecare la FC Vaslui. Mă gândesc că aşteaptă un răspuns de acolo. Am auzit zvonuri că este dorit de mai multe echipe. Eu nu sunt plătit de două luni, dar am înţeles situaţia. El e de trei ani aici, deci o înţelege şi mai bine. Nu putem ajuta dacă doar ne plângem la televizor. El este ofertat şi e normal, pentru că este un antrenor foarte bun, dar acum cred că încearcă să distragă atenţia de la faptul că negociază cu alte echipe. Noi ne dorim să rămână încă un an, atât cât mai are contract", a spus Narcis Răducan.

Replica lui Dorinel nu a întârziat să apară, acesta intrând în direct la Sport.ro pentru a nega totul.

„Ca să nu se speculeze, vreau să fac nişte precizări, vizavi de declaraţiile lui Narcis Răducan. Să arunci asemenea zvonuri şi asemnea prostii mi se pare departe de realitate. Lucrurile trebuiau să rămână în interior. Dacă va fi nevoie, voi pleca aşa cum am şi venit, pe cale amiabilă. Normal că sunt supărat, în ultimele etape am pierdut puncte importante. Şi sunt foarte supărat şi afectat. Să nu câştigi cu CFR în 10 oameni, care nu a demonstrat nimic, normal că sunt supărat. Dar de aici şi până la a specula că aş avea oferte de la Vaslui depăşeşte orice limită!", a spus Munteanu.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite