Doi elevi din Negreşti au susţinut varianta de rezervă a probei de română

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, absolveţii de liceu au susţinut prima probă scrisă a examenului de bacalaureat, cea de Limbă şi Literatură Română. Examenul s-a desfăşurat cu o serie de probleme. Astfel, pentru că au rămas împotmoliţi în noroi, doi liceeni din Negreşti nu au reuşit să ajungă la timp la proba de română. Cei doi au fost nevoiţi să resolve subiectele variantei de rezervă.

De asemenea, un alt elev din Negreşti a fost prins de supraveghetori copiind, motiv pentru care acesta a fost eliminate din examen. Tot ieri, aproximativ 150 de absolveţi de liceu din promoţiile anterioare şi de la frecvenţă redusă au absentat de la proba de Limbă şi Leteratură Română.

Citiţi şi: Constanta: A dat bac-ul deși este nevăzătoare de când avea șase luni

La Grupul Şcolar " Ştefan Procopiu" au lipsit 40 de elevi, la Grupul Şcolar "Ion Mincu" - 17, iar la Grupul Şcolar " Nicolaie Iorga" Negreşti au absentat 84 de elevi. Per ansamblu, candidaţii s-au declarat mulţumiţi de subiectele pe care le-au avut de rezolvat."Nu ma aşteptam ne pice un basm cult, credeam că vom avea o poezie. Cel mai dificil subiect mi s-a părut eseul. Eu cred că m-am descurcat bine, mă aştept să iau un nouă la această probă", a declarat Andreea Lupaşcu, o elevă de la Liceul "Mihail Kogălniceanu".

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite