Doi adolescenți minori i-au speriat pe hușeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Huşi efectuează cercetări faţă de doi minori, în vârstă de 16 şi respectiv 17 ani care au săvârşit mai multe infracţiuni de furt pe raza municipiului Huşi.

Cei doi tineri au ajuns în atenția oamenilor legii după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, un apel la 112 anunța că un bar din Huși a fost spart. În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au fost identificaţi principalii suspecţi în săvârşirea faptei, ca fiind   I. Dumitru, în vârstă de 17 ani şi B. Cosmin, în vârstă de 16 ani, ambii domiciliaţi în municipiul Huşi însă fără forme legale.

Cei doi le-au spus polițiștilor că au intrat în barul respectiv pe o fereastră și au sustras suma de 30 lei şi 120 de fise metalice pentru aparatul de cafea.

Mai mult, din cercetările efectuate, polițiștii au mai aflat că cei doi tineri sunt principalii suspecţi în săvârşirea altor cinci infracţiuni de furt din auto şi a două infracţiuni de furt de autoturisme, fapte comise în perioada iulie - septembrie a acestui an.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite