Dinamo e la pământ! A luat bătaie de la "Zero Bello"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Yerro Bello
Yerro Bello

Atacantul ironizat în trecut de Adrian Porumboiu a adus trei puncte Vasluiului în meciul cu Dinamo. Cu această victorie, elevii lui Inacio şi-au mai spălat din ruşinea suferită pe teren propriu cu o etapă înainte, în faţa Braşovului.

Un meci anost a fost decis de o lovitură câștigătoare. Bello l-a învins pe Bălgrădean cu o lovitură de cap excelent plasată, după o centrare a lui Milanov. Treziți parcă din somn, „câinii" au dat prima replică în minutul 66. Matei a pătruns pe dreapta, a centrat în careu de unde, mai întâi, Curtean, iar apoi Pulhac au trecut pe lângă gol. Insuficient, moldovenii au câștigat pe terenul lui Dinamo! Spectatorii au strigat la final Demisia, cel vizat fiind Liviu Ciobotariu.

"Yero Bello este de pe altă planetă. Este indolent şi de o nesimţire fără limite. Cei care-i spun Zero Bello exagerează pentru că mai are mult până ajunge şi la zero", spunea Porumboiu anul trecut despre atacantul său!

În orice caz, Vasluiul a bifat o nouă victorie în fața lui Dinamo, fiind singura echipă din Liga I care are bilanț pozitiv cu Dinamo!

Dinamo: Bălgrădean - Rus, Moți, Scarlatache, Pulhac - C. Matei, Kone, C. Munteanu, Alexe (Curtean 55) - Dănciulescu (Țucudean 69), Platini. Antrenor: Liviu Ciobotariu

FC Vaslui: Borjan - Milanov, Papp, M. Constantin, Luz - Anderson - Adailton, N. Stanciu, Wesley, Sânmărtean (Ad. Gheorghiu 69) - Y. Bello (Temwanjera 75). Antrenor: Augusto Inacio

Gol: Y. Bello 57

Stadion „Dinamo": 2.000

Arbitru: Alexandru Tudor

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite