Declaraţie şocantă a mamei a cărei fetiţă a fost omorâtă chiar de soţul ei: „Aş vrea să moară ars de viu!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revenită de urgenţă din Anglia, la aflarea veştii că fetiţa sa a fost omorâtă cu bestialitate de propriul tată, soţia lui Larion Vasile, criminalul din localitatea vasluiană Soleşti care şi-a căsăpit propria fiică de doar 5 anişori, a făcut o declaraţie şocantă la adresa acestuia.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul şi-a lovit tatăl şi fetiţa cu o cruzime ieşită din comun. A pus mâna pe sapă şi şi-a lovit rudele cu sânge rece. Mai mult, incidentul a avut loc în gospodăria tatălui agresorului, acolo unde locuiau de mai multă vreme fetiţa şi cei doi fraţi ai ei, în vârstă de 17 şi respectiv 18 ani.

Ca procuror criminalist, care a văzut mule în activitatea sa, pot să vă spun că m-a întors pe dos acest caz. Mai întâi şi-a lovit tatăl cu sapa în cap, după care s-a năpustit asupra fetiţei. Ca şi cum nu era de ajuns, el i-a mai lovit de câteva ori şi când aceştia erau căzuţi la pământ. Nu pot să-mi revin după ce am văzut cu câtă cruzime un om a putut să-şi omoare propriul copilaş, lipsit de orice apărare", ne-a mărturisit Ovidiu Berinde, procurorul de caz.

„Să ardă de viu!"

Vestea a căzut ca un trăsnet peste soţia lui. Venită de urgenţă acasă, fără a mai avea putere să plângă din cauza durerei, femeia povesteşte calvarul prin care a trecut din cauza acestui bărbat, care numai soţ şi tată nu s-a putut numi.

„Eu am plecat în Anglia tocmai din cauza lui. Nici măcar cu părinţii lui nu se înţelegea. Mă bătea, era un om care era în stare de ebrietate zilnic şi cu care nu aveai ce discuta. Am zis că dacă plec şi le trimit bani acasă se va mai linişti, dar...", ne-a spus, plină de lacrimi, Dorina Larion, soţia criminalului.

Chiar dacă, cel mai probabil, va sta după gratii, femeia spune că pedeapsa cu închisoarea e mult prea blândă pentru soţul ei.

„Ăsta nu se poate numi om. Nici un animal nu îşi omoară propriul copil. E un cannibal care merită să moară. Îmi doresc să ardă de viu pentru că mi-a omorât fetiţa!", ne-a mai spus femeia.

Tatăl criminal a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, însă anchetatorii au dispus ca acesta să fie dus la o expertiză psihiatrică pentru a stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul în care a comis crima.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite