Dascălii vasluieni se pregătesc de miting

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadrele didactice vasluiene se pregătesc să iasă şi ele în stradă, în mod organizat, nemulţumite fiind de reducerea salariilor cu 25%, lipsa dialogului social, modul de aplicarea a legii educaţiei naţionale.

Anunţul a fost făcut de Sorin Ţiplea, liderul sindicatului „Didactica" Vaslui care a fost prezent în fiecare seară în mijlocul vasluienilor ce au ieşit în Piaţa Civică din oraş pentru a protesta împortiva actualei guvernări.

În şedinţa Consiliului Coordonator am hotărât ca pe 25 ianuarie să organizăm un miting. Noi am cerut ca acest miting să se desfăşoare cu un număr cât se poate de mare, estimăm 1.000 de oameni. Am chemat să ne fie alături inclusiv colegii din alte sindicate, din alte ramuri de activitate. Am discutat şi cu cei de la CNSLR Frăţia. Ei mi-au spus ca vor veni alături de noi cu Sanitas şi alte sectoare afiliate. De asemenea, vrem în acelaşi moment să organizăm mitinguri şi în Huşi şi Bârlad", a declarat Ţiplea.

7 zile consecutive de protest

Vasluienii au arătat că sunt solidari cu ceilalţi români din ţară şi au ieşit seară de seară în centrul municipiului reşedinţă de judeţ pentru a cere demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului Boc.

Ei au promis că vor ieşi în fiecare seară cu începere de la ora 18:00 şi spun că nu se lasă până când revendicările lor nu se vor împlini.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite