Daniel Stanciu: „Vreau neapărat o victorie cu Galaţiul. Am o revanşă de luat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul team manager al echipei FC Vaslui, Daniel stanciu, a declarat că vrea ca joi, elevii antrenaţi de Augusto Inacio să bată Oţelul în cupa României şi să se califice în semifinalele competiţiei, mai ales că şi el a avut de suferit din cauza gălăţenilor sezonul trecut, atunci când a pierdut titlul cu Timişoara.

Daniel Stanciu a venit atât de optimist la Vaslui încât este convins că noua sa echipă are şanse reale şi în campionat, în ciuda diferenţei de ocupanta podiumului Ligii I, Dinamo Bucureşti.

„Deşi am fost avertizat, nu mi-e frică să lucrez cu Porumboiu“

„Mai aproape este campionatul, care se termină cu patru zile mai devreme față de cupă. Aş vrea, însă, să eliminăm şi Oțelul. E și un meci al orgoliilor, atât pentru Vaslui, cât și pentru mine personal, pentru că am pierdut anul trecut campionatul la Galați. La ceea ce arată, la ceea ce dispune FC Vaslui, consider că ambele trofee ne sunt la îndemână. E adevărat, în campionat diferența de puncte față de Dinamo, este mare, dar cred că putem să remontăm această diferență", a declarat Daniel Stanciu.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite