Dani Coman: „E un rezultat echitabil“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul Vasluiului, DAni Coman, a fost primit cu huiduile de fanii Rapidului, însă acesta a dat dovadă de caracter şi le-a răspuns acestora doar cu câteva zâmbete ironice şi aplauze. Goalkeeper-ul galben-verzilor consideră că scorul de egalitate obţionut în Giuleşti a fost unul echitabil.

Primul „meci" în Giuleşti s-a dat, cum se putea altfel, între „trădătorul" Dani Coman şi galeria Rapidului. Portarul a parat insultele generoase venite din tribună cu aplauze ironice. A evitat totuşi să se bucure atunci când Wesley a marcat pentru 1-0.

„A fost dificil, un sentiment aparte. Acum două săptămîni mă pregăteam să bat Vasluiul, acum a trebuit să fiu pregătit să înving Rapidul. Nu a fost prima dată cînd am venit ca adversar în Giuleşti. E greu să vorbesc după ani petrecuţi la Rapid. Au fost oameni care m-au apostrofat, dar sunt şi fani care mi-au apreciat munca. Cred că rezultatul e echitabil. Cu Pancu exersam loviturile libere, asta e viaţa, acum m-a învins într-un meci oficial", a declarat Coman la finalul meciului.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite