Tinerii îndrăgostiţi ce au murit în accidentul de la Roma au fost conduşi pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi tineri îndrăgostiţi au fost conduşi împreună pe ultimul drum
Cei doi tineri îndrăgostiţi au fost conduşi împreună pe ultimul drum

Sute de persoane i-au condus pe Alexandra Stan şi Andrei Chiru, tinerii îndrăgostiţi ce au sfârşit tragic pe o stradă din Italia.

Tristeţea a atins cote maxime ieri, când familiile celor doi tineri, de 19 şi 21 de ani, i-au condus pe ultimul drum. Trupurile celor doi au fost depuse la Biserica Sfântul Spiridon. De acolo, în jurul orei 12, cortegiu funerar a pornit către Cimitirul "Eternitatea".

La înmormântare au participat şi câteva zeci de taximetrişti, foşti colegi de ai lui Andrei. "E mare păcat că s-a întâmplat una ca asta. Nici acum nu-mi vine să cred", ne-a spus unul dintre ei.

Inmormantare

Cei care i-au cunoscut pe cei doi tineri spun că Alexandra era însărcinată şi că au plecat în Italia pentru o viaţă mai bună.

Au murit striviţi de fiare

Cei doi tineri au murit, săptămâna trecută, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un parapet de pe autostrada de centură a Romei. În autovehicul se mai afla încă un cuplu, Lăcrămioara Pascu (19 ani), din satul Brădeşti, comuna Vindrei şi partenerul acesteia, Vasile Dumitraşcu (29 de ani), din Bârlad.

Vezi aici filmuleţ cu accidentul în care au fost implicaţi cei patru tineri

Potrivit poliţiştilor italieni, citaţi de ziarele din peninsulă, Dumitraşcu, cel care conducea maşina în momentul accidentului, avea viteză foarte mare.

inmormantare

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe vaslui@adevarul.ro

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite