Cupa României: FC Vaslui vor da piept cu sătenii din Livezile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de fotbal Voinţa Livezile, localitate situată lângă Bistriţa, va juca în 16-mile Cupei României cu vicecampionii României, FC Vaslui.

Bistriţeanul Lucian Sânmărtean şi echipa sa FC Vaslui, vor întâlni în următoarea etapă a Cupei României o echipă din Bistriţa-Năsăud, dar nu Gloria, aşa cum era de aşteptat ,ci Voinţa Livezile, echipa antrenată de un fost vasluian, Ioan Baciu.

Tehnicianul bistițenilor a fost şi el jucător la FC Vaslui atunci când echipa promova din Seria C în B şi declară că în ciuda faptului că sunt o echipă foarte mică speră să nu se facă de ruşine în meciul cu fosta sa echipă.

Pe site-ul oficial al galben-verzilor, Voinţa Livezile este văzută ca o echipă foarte slabă, care nu are nicio șansă în fața vedetelor lui Viorel Hizo.

„FC Vaslui are parte de un adversar relativ necunoscut în fazele inferioare ale Cupei României. Voinţa Livezile este o echipă din Bistriţa Năsăud ce activează în Liga a 3-a, iar în fazele anterioare a eliminat pe rând pe Gloria Bistriţa şi FC Maramureş. Partida se va juca cel mai probabil pe data de 22 septembrie la Vaslui, deoarece luni, 19 septembrie, Vasluiul lui Viorel Hizo are etapă în deplasare la CFR Cluj.  Dacă Vasluiul se poate spune că are un adversar accesibil, derby-ul acesteie faze a Cupei României se va disputa între Astra Ploieşti şi CFR Cluj", se arată pe www.vasluifc.ro.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite