Vasluian dat în urmărire internaţională pentru o crimă îngrozitoare comisă în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii bucureşteni au descoperit făptaşul unei crime comise în urmă cu aproape două luni. Este vorba de Ştefan Lupeş, un tânăr de 22 de ani, domiciliat în judeţul Vaslui. 

Pe 21 iunie Ştefan Lupeş intra în locuinţa unui bucureştean de 49 de ani, lăsând în urma sa imagini de o cruzime rară. Vasluianul şi-a tăiat în mod repetat victima, după care a spânzurat-o. Cel care a făcut înfiorătoarea descoperire a fost chiar fiul victimei. Acesta a sunat la 112 şi a anunţat Poliţia, care a descoperit făptaşul abia în urmă cu câteva zile.

Pe numele vasluianului a fost emis mandat de arestare, dar până în prezent el este de negăsit. Anchetatorii au hotărât să-l caute şi în alte ţări şi din 11 august 2011 a fost dat în urmărire internaţională.



După comiterea faptei, Ştefan a luat legătura cu un bărbat de 41 de ani, tot din judeţul Vaslui, Constantin Enciu. Numele acestuia este identic cu cel al victimei, însă nu are nicio legătură cu victima, au stabilit anchetatorii. El a fost audiat în calitate de martor, dar a fost arestat ulterior pentru  tăinuire şi favorizarea infractorului, pentru că nu a spus anchetatorilor tot ce ştia despre omor şi astfel a dat ocazia infractorului să se sustragă de la urmărirea penală.

image
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite