Crimă pasională la Vaslui. L-a omorât pe amantul soţiei sale de acum două decenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul  a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei
Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei

Un bărbat de 50 de ani din localitatea vasluiană, Vinderei, a fost reţinut, ieri, de procurori după ce a înjunghiat mortal un fost prieten din tinereţe.

Tragedia s-a petzrecut ieri după-amiază, pe terasa unui local din satul Vinderei. Potrivit martorilor, Titi Hotnog, un bărbat în vârstă de 50 de ani, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai gospodari oameni din sat, nu s-a putut abţine atunci când l-a văzut în faţa ochilor pe cel cu care îşi prinsese soţia în urma cu 24 de ani.

Localnicii spun că acesta a jurat încă de atunci că se va răzbuna şi a reuşit să îşi ducă planul la îndeplinire.

Victima, pe numele său Nicolae Mazilu, abia venise acasă din Italia. Ieri a ieşit la bar să se revadă cu ai lui consăteni, iar ghinionul său a făcut ca el să dea nas în nas cu fostul rival din tinereţe.

Nu a durat mult, s-au luat la ceartă şi, într-un moment de neatenţie, Hotnog a scos un cuţit pe care l-a înfipt de mai multe ori în fostul amant al soţiei.

La faţa locului a sosit şi un echipaj al ambulanţei care, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a mai reuşit să îl salveze pe Nicolae Mazilu.

Ancheta a fost demarată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, iar suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!


Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite