Crimă îngrozitoare la Fălciu. Un bărbat şi-a omorât socrii după care a încercat să se sinucidă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul şi-a ucis socrii cu un cuţit joi noaptea. Cadavrele victimelor au fost descoperite abia ieri după-amiază, de un vecin. 

Ucigaşul s-a supărat pe socrii săi pentru că fusese dat afară din casa lor, după ce a cheltuit pe băutură banii pe care i-a luat în urma vânzării unui viţel.

Înainte de a-i ucide pe bătrâni, bărbatul şi-a expus intenţia unui văr de-al lui, însă acesta, crezând că nu vorbeşte serios, nu a alertat Poliţia. Ucigaşul a mers în toiul nopţii în locuinţa socrilor şi l-a înjunghiat pe bărbat cu un cuţit în spate, iar pe femeie direct în inimă.

Bătrânii mai locuiau cu un fiu în casa în care au fost ucişi, însă acesta nu era de faţă în momentul în care au fost omorâţi. Trupurile neînsufleţite ale celor doi au fost găsite abia în această după-amiază, de un alt vecin.

Ucigaşul se află în prezent la Spitalul de Urgenţă din Bârlad, deoarece a încercat să se sinucidă. Iniţial a înghiţit clor, însă pentru că substanţa i-a provocat vomă a decis să ingereze o substanţă de deparazitat oile.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite