„Cornul şi laptele“ din şcolile vasluiene, asigurate de una din firmele lui Adrian Porumboiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Distribuirea laptelui şi cornului în şcolile din judeţul Vaslui va fi făcută, şi în acest an, de SC Ilvas SA, societate care face parte din grupul de firme Racova Com-Agro-Pan ce aparţine binecunoscutului om de afaceri, Adrian Porumboiu.

Potrivit conducerii Consiliului Judeţean, a atribuit cele două contracte prin licitaţii electronice ce au fost organizate luna trecută.

Ca şi în ultimii ani, societatea câştigătoare a fost una dintre firmele controlate de omul de afaceri Adrian Porumboiu, care a fost, de altfel, singurul ofertant.

Pentru ambele produse care vor fi distribuite gratuit elevilor din şcolile vasluiene a fost un singur ofertant care s-a înscris la licitaţia electronică organizată prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Este vorba despre firma Ilvas SA, cu care până la începerea noului an şcolar se vor semna ambele contracte de prestări servicii astfel încât cei 56.009 de beneficiari comunicaţi de Inspectoratul Şcolar Judeţean vor beneficia de produse lactate şi de panificaţie", a declarat Petrică Manolache, şeful Serviciului Atribuiri a Contractelor de Achiziţii Publice din cadrul Consiliului Judeţean.

În acest an, un număr de 56.009 elevi din judeţ de ciclu primar şi gimnazial vor beneficia de acest program.

Firma controlată de finanţatorul formaţiei FC Vaslui va încasa de la Consiliul Judeţean, pentru livrarea laptelui şi cornurilor în şcoli, suma totală de 11.318.176 de lei, din care 7.809.782 de lei pentru produsele lactate şi 3.508.394 lei pentru cele de panificaţie.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite