Copilul de doi ani care a ajuns la spital în comă alcoolică va rămâne lângă părinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii sunt internaţi într-un centru de plasament
Copiii sunt internaţi într-un centru de plasament

Un alt caz care a făcut înconjurul ţării zilele acestea este cel al unui copil de doi ani din localitatea vasluiană Cioatele, care a ajuns în comă alcoolică la spital după ce chiar mama sa a recunoscut că i-a dat să bea vin.

În urma anchetei demarate de cei de la Protecţia Copilului, dar şi în urma discuţiilor avute ulterior cu ambii părinţi şi celelalte rude, reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui au decis că micuţul poate rămâne lângă părinţi.

Paradoxal, decizia vine după ce mama copilului a făcut un adevărat circ, fiind în stare avansată de ebrietate, la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce a agresat personalul medical al ambulanţei şi al unităţii sanitare şi a recunoscut în gura mare că ea a fost cea care i-a dat să bea vin copilului. (Citeşte aici întreaga poveste)

„În acest caz am luat decizia ca familia respectivă să rămână sub strictă monitorizare. Mamei i-a părut rău de ceea ce a făcut şi de ceea ce a vorbit şi a promis că îşi va schimba radical atitudinea", ne-a spus Irina Cîmpeanu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui.

Copilul de doi din Cioatele a ajuns duminică seara la spital în comă alcoolică. El şi-a revenit, iar medicii urmează să îl extneze în cursul zilei de astăzi. Mama, de asemenea, a fost internată la secţia de psihiatrie a spitalului şi, cel mai probabil, va fi şi ea externată tot astăzi.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite