Copil accidentat grav după ce a traversat neregulamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc luni după-amiază, în apropierea Pieţei Vidin din Vaslui. Şoferul implicat în accident nu consumase băuturi alcoolice.

Potrivit agenţilor de poliţie rutieră sosiţi imediat la locul accidentului, băieţelul în vârstă de 9 ani, din Vaslui, îşi văzuse mama pe celălalt trotuar şi a fugit sprea ea, fără să se mai asigure dacă vin sau nu maşini. În acel moment, el a fost acroşat de un autoturism condus de vasluianul Dănuţ P. (46 ani). „Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio-facial. Învăţându-i pe copii să circule corect, îi puteţi feri de necazuri şi vă puteţi bucura în continuare de farmecul zâmbetului lor, de liniştea familiei dumneavoastră", a spus Mihaela Ştraub, ofiţerul de presă al IPJ Vaslui.

Ea a adăugat că, de la începutul acestui an, un minor a decedat, iar aşţi opt au fost răniţi grav ca urmare a implicării lor în accidente de circulaţie, fie în calitate de pasageri ai autovehiculelor, fie în calitate de pietoni. 

 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite