Copil de 10 ani din Vaslui, în comă alcoolică la spital. Protecţia Copilului a deschis o anchetă în acest caz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat din localitatea Zăpodeni a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean Vaslui în comă alcoolică şi hipotermie. Apelul la 112 a fost făcut ieri după-amiază.

Potrivit personalului de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ), copilul consumase băuturi alcoolice şi a fost găsit într-o baltă, sub un pod din localitate, de un bărbat care era în trecere. Băiatul era în stare de inconştienţă.

„În momentul în care echipajul medical a ajuns la solicitare, băieţelul se afla în stare de comă alcoolică şi cu hipotermie, cu temperatura corpului de 32 de grade din cauza faptului că o parte din trupul copilului era în apă. Nu ştim ce băuturi alcoolice a consumat, şi nici în ce condiţii a ajuns acolo, mai ales că persoana care l-a găsit nu îl cunoştea prea bine astfel încât să ofere informaţii echipajului medical", ne-a declarat Aurora Popa, directorul SAJ Vaslui

Copilul a fost dus la Unitatea de Primire Urgenţă a Spitalului Judeţean Vaslui, iar echipajul medical a anunţat Poliţia.

Astăzi, o echipă a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială pentru Protecţia Copilului Vaslui se va deplasa la Zăpodeni unde va demara o anchetă pentru identificarea părinţilor şi stabilirea condiţiilor în care a ajuns în stare de comă alcoolică sub acel pod.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite