Copil de 13 din Bârlad, înecat la piscină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piscina Paradis din Bârlad
Piscina Paradis din Bârlad

Un copil în vârstă de 13 ani din municipiul Bârlad a decedat, vineri după-amiază, după ce unul dintre prieteni l-a împins în piscina în care se scăldau.

Tragedia a avut loc la piscina „Paradis" din Bârlad, acolo unde mai mulţi elevi de la Şcoala numărul 9 din oraş au ales să sărbătorească sfârşitul de an şcolar.

Printre ei se afla şi adrian Bighiu, un băiat care era remarcat de toţi colegii şi prietenii ca fiind unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti din şcoală.

Potrivit martorilor, Adi se afla în piscină când şi era un foarte bun înotător, unul dintre colegi, a sărit în apă chiar peste el nimerindu-l cu piciorul în zona gâtului. Lovitura i-a fost fatală, adolescentul pierzându-şi cunoştinţa pe loc.

Colegii au sunat imediat la numărul de urgenţă 112, iar medicii de la ambulanţă ajunşi la faţa locului au reuşit să îl menţină în viaţă prin metodele de resuscitare şi să îl transporte la Spitalul Municipal de Urgenţă din Bârlad.


Prietenii băiatului au afişat e pagina de Facebook a acestuia zeci de mesaje

Prietenii băiatului au afişat e pagina de Facebook a acestuia zeci de mesaje

Aici, după o oră, inima băiatului a încetat să mai bată, medicii fiind nevoiţi să constate decesul.

„Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale au demarat o anchetă şi au audiat deja mai mulţi martori. S-a dispus, de asemenea, efectuarea necropsiei pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul", a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite