Copiii premianţi din Vaslui au fost răsplătiţi pentru rezultatele lor GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gala premianţilor vasluieni
Gala premianţilor vasluieni

Cei mai buni copii din municipiul Vaslui la concursurile şcolare şi culturale din ţară şi străinătate, alături de profesorii lor, au fost premiaţi de Primăria Vaslui într-o „Gală a premianţilor" ce s-a desfăşurat la Casa de Cultură „Constantin Tănase".

Lacrimi de emoţie, de fericire şi de bucurie, asta s-a citit pe chipurile a 95 de copii care au reprezentat oraşul Vaslui pe cele mai înalte culmi ale olimpiadelor şcolare şi ale concursurilor sportive sau culturale, atât din ţară, cât şi din străinătate.

Autorităţile locale au dorit să le mulţumească pentru premianţilor pentru rezultatele deosebite obţinute în anul 2011 şi le-a oferit acestora câte o sumă simbolică de bani, diplome şi plachete.

„Este o mândrie pentru toţi vasluienii că aceşti copii sunt ai noştri şi că an de an ei participă la concursuri şi, culmea, câştigă de fiecare dată. Sunt foarte fericit să mă pot afla printre ei în această zi deosebită", a declarat primarul Vasluiului, vasile Pavăl.



„Ne-am dorit foarte mult să aducem în atenţia comunităţii locale oameni de valoare, elevi şi profesori, care ne-au reprezentat cu cinste la nivel naţional şi internaţional. Pe lângă copii, am dorit să le mulţumim, pe acestă cale, şi unui număr de 756 de cadre didactice care s-au ocupat de pregătirera acestora. Considerăm că valorile trebuiesc încurajate şi promovate ca un exemplu de bună practică, fiind conştienţi, totodată, de valoarea şcolii vasluiene", ne-a spus şi viceprimarul Valeriu Caragaţă.

Printre organizatorii principali, adică Primăria şi Consiliul Local Vaslui, s-au numărat şi membrii Consiliului Municipal al Elevilor, cei care au ţinut evidenţa colegilor premiaţi.

Gala premianţilor vasluieni

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite