Copiii unui fost polițist din Brașov, lăsați în voia sorții

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii erau în grija străbunicii lor
Copiii erau în grija străbunicii lor

Trei frați, două fetițe și un băiețel, au ajuns, zilele trecute, într-un centru de plasament, după ce specialiștii de la Protecția Copilului au constatat că micuții erau neîngrijiți și înfometați.

Copiii au fost preluați, vinerea trecută, de reprezentanții Protecției Copilului în urma unei sesizări făcute de mai mulți localnici din Vutcani.

Micuții erau văzuți mai mult în stradă și trăiau din mila vecinilor. Specialiștii de la Protecția Copilului au constatat că cei trei frați au fost lăsați în grija străbunicii  de 83 de ani, chiar de tatăl lor.

„Noi i-am preluat și i-am adus în centru vinerea trecută. Am înțeles că tatăl lor a fost căsătorit în Brașov, acolo unde a lucrat ca polițist comunitar, dar a divorțat. Fosta soție s-a recăsătorit, iar el s-a mutat în satul Vutcani și i-a lăsat pe cei mici în grija străbunicii. Când ne-am deplasat la fața locului i-am găsit pe copii murdari și înfometați", ne-a declarat Ionel brătianu, șeful Centrului de Primire în Regim de Urgență pentru Copilul Abuzat, Neglijat și Exploatat (CPRUCANE) din Bârlad.

Tatăl celor trei copiii este cunoscut în sat ca fiind un mare consummator de băuturi alcoolice. Mai mult, el mai are o fetiță din aceeași căsătorie care a ajuns și ea într-un centru de plasament din cauză că nu avea grijă de ea.

„Zilele acestea vom face toate demersurile ca acești micuți să fie preluați de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov", ne-a mai spus Ionel Brătianu.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite