Control anti-doping surpriză la Astra înainte de meciul cu Vasluiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: mediafax.ro
Foto: mediafax.ro

Jucătorii şi oficialii Astrei Ploieşti au fost luaţi prin surprindere sâmbătă seară, când la poarta stadionului din 9 Mai au bătut două persoane de la Agenţia Anti-Doping. Medicii au luat probe de la patru jucători. Reprezentanţii clubului se tem ca nu cumva controlul neanunţat să fie o şicană din partea următorilor adversari

După ce-au remizat cu Vasluiul în ultimele două confruntări disputate în 9 Mai, astriştii au primit, sâmbătă, o vizită suprinzătoare, din partea unui echipaj de la Agenţia Anti-Doping. Cele două persoane au controlat mai mulţi jucători, fără a preciza dacă „descinderea" reprezintă un control de rutină sau vine în urma vreunei sesizări.Conform regulamentului, echipele sunt obligate să se supună, chiar dacă foarte rar se întâmplă să existe controale înainte de meciuri. Au dat probe Seto, Stan, Morais şi Lukacs, lucru care a întârziat, câteva minute, antrenamentul de seară al „dracilor".

În urma acestei vizite, reprezentanţii clubului ploieştean au rămas întrebându-se dacă nu cumva controlul a fost trimis de vreun „binevoitor". Vasluienii, care joacă luni la Astra, ar avea ceva motive să se teamă de formaţia lui Şumudică, mai ales după ce, sezonul trecut, mulţi au spus că egalul de la Ploieşti i-a scos din lupta pentru titlu. Nu trebuie uitat nici că, joi, Astra are meci cu rivalii de la Petrolul.

„N-avem de ce să ne temem, Nu avem nevoie de dopaj. Noi avem nevoie de moral", a fost replica senegalezului Ousmane N'Doye. Şumudică s-a arătat deranjat de faptul că testul a amânat începerea antrenamentului. „Pentru ce să ne dopăm? Ne luptăm să câştigăm campionatul şi trebuie să ne dopăm? Suntem pe locul 7. Să mă controleze pe mine!", a comentat tehnicianul Astrei.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite