Contrabdandist huşean de ţigări, arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările au fost confiscate
Ţigările au fost confiscate

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Huşi, a ajuns după gratii după ce poliţiştii au descoperit în casa acestuia peste 300 de pachete de ţigări fără acte.

Oamenii legii aveau informaţii că huşeanul vinde ţigări în zona Pieţei din oraş, aşa că, în urmă cu două zile, au făcut o percheziţie la domiciliul acestuia.

Poliţiştii au găsit ascunse în podul şi baia locuinţei, mai exact în spatele piciorului ornament de la chiuvetă, 6.280 ţigarete de diverse mărci, având banderole de marcare din Republica Moldova.

image

O parte din ţigări erau ascunse în spatele chiuvetei

„Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, iar astăzi a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi, respectiv Judecătoria Huşi cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută de art. 270 alin.3 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal", a declarat Loredana Dvid, purtătorul de cuvânt al inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Magistraţii au dispus arestarea acestuia pentru o perioadă de 29 de zile, iar dacă va fi găsit vinovat el riscă să stea după gratii între 2 şi 7 ani.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite