Continuă conflictul dintre Porumboiu şi Sânmărtean: „Eu nu am să îi cânt în strună lui Sânmărtean“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Sânmărtean
Lucian Sânmărtean

Conflictul iscat Porumboiu şi Sânmărtean din cauza evoluţiilor slabe ale fotbalistului din ultimele două partide, cele cu Fenerbahce şi Pandurii, l-au determinat pe finanţatorul Vasluiului să nege o eventuală plecare a mijlocaşului în Ghencea.

Cu toate că au apărut tot mai multe zvonuri în presa centrală conform cărora lucian Sânmărtean ar putea ajunge la Steaua, patronul galben-verzilor a ţinut să le infirme, dar în acelaşi timp să îşi arate şi indignarea faţă de evoluţiile sub aşteptări ale fotbalistului din ultimele meciuri.

„Nici vorbă de Sânmărtean la Steaua, niciodată. Nu este vorba de aşa ceva. Cu Sânmărtean am avut o discuţie şi dacă vrea să fie respectat, trebuie să respecte şi el. Tot timpul le-am zis antrenorilor să-l pună căpitan pe Sânmărtean, dar el n-a vrut. Cu bonusuri cu tot, Sânmărtean câştigă mai mult de 500.000 de euro pe an.  Eu rămân la părerea că noi avem în continuare nevoie de Sânmărtean, dar nu le voi mai cânta în strună fotbaliştilor, nu merită. Nici el nu merită", a declarat Porumboiu la DigiSport.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite