Consiliul Local Vaslui a fost validat. Vezi aici care este componenţa acestuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Vasile Pavăl a depus jurământul
Primarul Vasile Pavăl a depus jurământul

Ieri, în cadrul primei şedinţe a noului Consiliu Local (CL), cei care vor reprezenta interesele vasluienilor pentru următorii patru ani au fost investiţi oficial în funcţii. 

Ceremonia de investire a avut loc în Sala Mare a Primăriei Vaslui, acolo unde vor avea loc şi şedinţele ordinare ale CL. În prezenţa prefectului Radu Renga, a reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean, dar şi a liderilor partidelor politice, cei 21 de consilieri locali, în frunte cu primarul Vasile Pavăl, au depus jurământul.

„Voi fi primarul tuturor vasluienilor"

De asemenea, consilierii au votat şi alegerea celor doi viceprimari, ambii fiind reprezentanţi ai Uniunii Social Liberale (USL). Conform protocolului încheiat încă de dinaintea alegerilor din 10 iunie, unul dintre viceprimari este reprezentantul PSD, în persoana lui Daniel Neacşu (ales cu 18 voturi pentru), iar celălalt viceprimar vine din partea PNL, în persoana lui Cătălin Sorin Radu (ales cu 19 voturi pentru).

„Consider că azi s-a încheiat campania electorală și mergem la treabă. Prea multe s-au declarat în ultima vreme și prea puțină treabă s-a făcut. În CL cu toții trebuie să fim colegi pentru municipiul Vaslui, să lăsăm deoparte animozitățile și orice probleme și să alegem ce e bine pentru Vaslui. Orice propunere va fi supusă dezbaterii și votului dumneavoastră, astfel încât să fie aplicabilă. Azi încep un nou mandat, acordat de vasluieni, cu un vot masiv, pe locul III în țară ca procent, oferindu-mi o mare responsabilitate. Mandatul 2012-2016 va fi cu mult mai multe provocări, dar experiența acumulată și tenacitatea care mă caracterizează îmi dau speranța realizării a ceea ce mi-am propus. Voi fi un primar al tuturor vasluienilor și sunt mândru că vasluienii au știut ce să aleagă", a declarat primarul Vasile Pavăl, imediat după depunerea jurământului.

Iată tabelul nominal al consilierilor locali:

01. ABUTOAIEI ALEXANDRU ANDREI - USL
02. ARCÃLEANU MARIUS-MARIAN - PDL
03. CARAGATÃ VALERIU - USL
04. CAZACU DRAGOS-ANDREI - USL
05. CIOCÂRLEA VALERIAN-EUGEN - USL
06. CLÃTINICI DANIELA - USL
07. DRAGOMIR VALENTIN MIRCEA - USL
08. IDRICEANU MÃRIOARA - PDL
09. IRIMIA ALEXANDRU - USL
10. JUVERDEANU ADRIAN - USL
11. MATEI CORNELIU - USL
12. NEACSU DANIEL - USL
13. NEGRUTI LEONARD-ALIN - PP-DD
14. ONU MARIA - USL
15. PINTILII RODICA - USL
16. PRISAN DUMITRU - USL
17. RADU SORIN-CÃTÃLIN - PNL
18. RINDER ANA SMARANDA - USL
19. TRIFU ALIN-DAN - USL
20. VOLOCARU ALECSANDRU - PP-DD
21. ZAHARIA IOAN - PDL

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite