Conducerea Organizaţiei Judeţene Vaslui a PDL a fost schimbată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Marian (stânga) şi Ioan Ciupilan vor forma noua conducere a Organizaţiei Judeţene Vaslui a PDL
Dan Marian (stânga) şi Ioan Ciupilan vor forma noua conducere a Organizaţiei Judeţene Vaslui a PDL

La începutul acestei săptămâni, Biroul Permanent Naţional al Partidului Democrat Liberal (PDL) a luat decizia de a dizolva Biroul Permanent Judeţean (BPJ) Vaslui a acestei formaţiuni politice.

Astfel, în noua organigramă, au apărut nume grele, precum primarul municipiului Huşi, Ioan Ciupilan, fost membru al Partidului Social Democrat, cel care va ocupa funcţia de prim vicepreşedinte în actuala conducere interimară.

Interesant este faptul că, din personajele cu notorietate a democrat liberalilor vasluieni au dispărut nume precum Corneliu Mihalache, fost vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene care a ocupat şi funcţia de preşedinte al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Vaslui până în acest an.

Nici Mărioara Idriceanu, fosta şefă a Poşei din Vaslui, nu mai ocupă o funcţie importantă în conducerea partidului la nivel de judeţ

Motivul pentru care cei de la Bucureşti au luat această decizie au fost rezultatele nemulţumitoare de la alegerile locale din 10 iunie şi de la referendumul din 29 iulie.

Totodată, BPN le-a impus pdl-iştilor vasluieni un prag de 30-35% la alegerile parlamentare din toamnă, din totalul votanţilor din judeţul Vaslui.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite