Concurs pe teme antidrog pentru deţinuţii vasluieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Penitenciarul Vaslui marchează „Ziua Mondială de Luptă Împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri" printr-o serie de acţiuni destinate deţinuţilor, pe tema „Implică-te în comunitatea ta. Drogurile nu-şi au locul!".

„Scopul activităţilor vizează informarea şi conştientizarea persoanelor private de libertate asupra pericolului pe care îl reprezintă consumul de droguri în vederea dobândirii unei atitudini de responsabilitate în legătură cu consecinţele consumului de droguri", a spus Nicolae Toma, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Vaslui. Seria evenimentelor este deschisă de concursul Ziua Internaţionale Împotriva Drogurilor, care se desfăşoară la Clubul persoanelor private de libertate din cadrul penitenciarului.

„Prin aceste acţiuni dorim ca deţinuţii să conştientizeze care sunt efectele consumului de droguri asupra sănătăţii fizice şi psihice. De asemenea, alte obiective sunt prevenirea consecinţelor negative ale consumului de droguri şi identificare unor alternative la consumul de droguri şi promovarea unui stil de viaţă sănătos", a mai spus Toma.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite