Concert extraordinar de muzică simfonică la Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orchestra MuzArt
Orchestra MuzArt

Aseară, Sala Mare a Centrului de Afaceri din vaslui a fost gazda unui eveniment deosebit pentru oamenii care iubesc cultura şi muzica din municipiul Vaslui.

Vasluienii iubitori de muzică simfonică au avut ocazia, pentru aproximativ două ore, de a asista la un concert extraordinar susţinut de Orchestra MuzArt, dirijată de de Bogdan Chiroşcă, şi care l-a acompaniat pe unul dintre cei mai apreciaţi violonişti din România, Florin Croitoru.


Violonistul Florin Croitoru a ridicat audienţa în picioare

Din program nu au lipsit „Concertul pentru vioară şi orchestră" compus de Johann Sebastian Bach, „Balada pentru vioară şi orchestră" a lui Ciprian Porumbescu sau „Serendae for strings" a lui Edward Elgar.

Mai mult, maestru Florin Croitoru a oferit publicului prezent un număr de virtuozitate care a ridicat audienţa în picioare, aplaudându-l pe violonist minute în şir.

Violonistul Florin Croitoru a ridicat audienţa în picioare


Sala a fost plină până la refuz

„Am reuşit să aducem în atenţia publicului vasluian un eveniment cu un mesaj artistic deosebit, cum ar fi muzica simfonică. Am creat oportunitatea iubitorilor de gen să participe şi să se bucure fără a străbate distanţe mari în alte oraşe", ne-a declarat viceprimarul Vasluiului, Valeriu Caragaţă.

Proiectul de colaborare cu Asociaţia Culturală MuzArt a început în toamna anului trecut şi promite să aibă deja succes printre vasluieni.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Sala s-a umplut până la refuz
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite