Vaslui: Cluburile din judeţ dau tonul de Valentine’s Day

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape toate localurile frecventate de tineri organizează, în acest week-end, programe speciale dedicate Zilei Îndrăgostiţilor.

Clubul Arsenal din municipiul reşedinţă de judeţ promite o seară incendiară dedicată Valentine’s Day. Cei care aleg să se distreze în acest club vor putea dansa sâmbătă seară alături de membrii trupei Budoar Dancers.
Reprezentantele sexului frumos vor primi de la gazde  shot-uri gratis.  În  Club Menthor vor mixa DJ Magnum şi MC Hustler. Cuplurile care dovedesc că se iubesc vor avea ocazia să câştige o cină romantică.

Certificate de căsătorie pentru 24 de ore
Îndrăgostiţii vor trebui însă să facă cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pentru a câştiga acest premiu. Mai mult, cei care îşi serbează ziua de naştere vor beneficia de intrare gratis pe baza actului de identitate. Şi tot sâmbătă, în Club Bliss, perechile de îndrăgostiţi vor primi certificate de căsătorie valabile 24 de ore.

Ei vor putea participa şi la un concurs în urma căruia pot câştiga şampanii personalizate. Mai mult, domnişoarele vor primi shot-uri gratis. Şi la Club Hai-Hui, tinerii din Vaslui vor avea parte de concursuri cu premii surpriză, iar îndrăgostiţii se vor căsători în prezenţa prietenilor şi vor primi un certificat valabil o zi.

Şi bârlădenii pot petrece în cluburi de Ziua Îndrăgostiţilor. În această seară, clubul Iguana din oraşul rulmenţilor va găzdui Balul Îndrăgostiţilor, eveniment organizat de elevii Liceului Teoretic „Mihai Eminescu“. În acelaşi club, dar mâine seară, cel mai frumos cuplu va primi o sticlă de şampanie, iar fetele vor beneficia de shot-uri gratis. Valentine’s Day va fi sărbătorită şi în cluburile Premier şi Obsession.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite