Şeful IJP Vaslui, acuzat de Fătuloiu că a trădat: „Nu am negociat niciodată aplicarea legii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisar şef Mihai Carp, comandantul IPJ Vaslui
Comisar şef Mihai Carp, comandantul IPJ Vaslui

Chestorul general Dan Valentin Fătuloiu a declarat, potrivit presei centrale, că a fost trădat în cazul Chelu de mai mulţi ofiţeri de la Economic dar şi de şefii IGP Vaslui, Vrancea, Galaţi şi Brăila. Mihai Carp, şeful IPJ Vaslui nu a dorit să comenteze afirmaţiile chestorului, precizând totodată că nu îşi simte postul ameninţat.

 „Am fost trădat de unii ofiţeri de la Economic, dar şi de unii şefi din IGP, Vrancea, Vaslui, Brăila şi Galaţi. După ce le-am cerut dosarele de evaziune fiscală, la o oră am fost contatat de Chelu", a spus Fătuloiu. Acesta a mai precizat că poliţiştii l-ar fi anunţat, direct sau prin intermediari, pe omul de afaceri Cătălin Chelu că dosarele sale sunt verificate de superiorii lor.

Contactat telefonic, comisar şef Mihai Carp, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, nu a dorit să intre în detalii referitor la afirmaţiile chestorului Dan Valentin Fătuloiu. De asemenea, Carp a menţionat că nu i s-a cerut nici o listă cu dosarele de evaziune fiscale instrumentate de poliţiştii vasluieni. „Tot ce pot să spun este că eu nu am negociat niciodată aplicarea legii", a declarat Mihai Carp.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite