Certificat de înmatriculare fals descoperit în Vama Albiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Albiţa au întocmit dosar penal unui cetăţean din Republica Moldova care intenţiona să scoată din ţară un Audi A6 utilizând un certificat de înmatriculare fals.

Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, se prezentase la volanul acelei maşini pe sensul de ieşire din ţară. Potrivit poliţiştilor de frontieră vasluieni, autotursimul figura ca fiind înmatriculat în Spania.

În urma controlulului efectuat asupra autoturismului şi asupra documentelor prezentate, având suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de înmatriculare, poliţiştii de frontieră au procedat la o verificare amănunţită a acestuia, în urma căreia, au constatat faptul că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic.

„Poliţiştii de frontieră vasluieni i-au întocmit lui Alexandru B. dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerile legale", ne-a declarat Irina Mirică-Gheucă, purtătorul de cuvânt al Sectorului teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite