Ce ați făcut în 2010, domnilor consilieri?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici consilierii județeni, nici cei locali nu s-au sinchisit să își posteze rapoartele de activitate pe site-urile instituțiilor, deși nu aveau de completat mai mult de două-trei pagini.

În ciuda faptului că Legea 215 din 2001 este foarte clară și îi obligă atât pe consilierii locali, cât și pe cei județeni să își prezinte rapoartele de activitate, aleșii noștri au rămas în urmă cu această obligație. La Consiliul Județean (CJ) lista ar fi trebuit să fie deschisă chiar de șefii instituției, însă, cu excepția președintelui Vasile Mihalachi, cei doi vicepreședinți s-au făcut că au uitat să le posteze, promițând, în același timp, că le vor pune la dispoziția cetățenilor în cel mai scurt timp.

„Fiind persoane care lucrăm în Administrația Publică este necesar ca periodic să raportăm atât șefilor ierarhici, cât mai ales cetățenilor, ceea ce facem, ce am făcut și ce vom face pentru acest județ. Am să rog pe cel care se ocupă de site să îmi publice raportul", promite unul din cei doi vicepreședinți, Corneliu Bichineț. „Știu că nu a fost postat, dar promit să urgentez cât pot de repede și să rezolv și acest aspect, mai ales că ne apropiem și de finalul mandatului. Este normal ca cetățeanul să știe ce am realizat și ce nu", a spus și Dumitru Buzatu.

În schimb, cel mai tranșant a fost primarul Bârladului, Constantin Constantinescu, care a recunoscut cu non-șalanță că nu a postat și nici nu își va posta acest raport. „Eu nu am făcut nimic pentru bârlădeni, deci nu am ce să le arăt", a spus edilul bârlădean.

Cumpără mâine săptămânalul ADS Vaslui și vezi care sunt motivele pentru care primarul Bârladului, Constantin Constantinescu, refuză să posteze raportul de activitate.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite