Calificarea se va decide la Zurich (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vaslui - Lazio
Vaslui - Lazio

Elevii lui Viorel Hizo au evoluat curajos în faţa mult mai titraţilor italieni de la Lazio şi au reuşit să obţină o remiză pe care cei mai mulţi nu o aşteptau.

"Acest egal ne menţine în continuare în competiţie. Este un rezultat echitabil, atât noi, cât şi Lazio puteam înscrie şi să câştigăm, dar puteam să şi pierdem. A fost o partidă echilibrată, păcat că a fost foarte rece, temperatura influenţând evoluţia jucătorilor. Însă, sunt bucuros că echipa a reuşit să facă faţă în această dublă cu o echipă mult mai echilibrată şi titrată ca noi. Din această dublă cu Lazio suntem în avantaj, vom vedea pe 14 decembrie care se va califica. Băieţii au fost admirabili azi şi de aceea Vasluiul ar trebui respectată. Meciul dintre FC Zurich şi FC Vaslui este la fel de greu ca şi cel dintre Lazio şi Sporting Lisabona, se poate întâmpla orice în ultima etapă. Cred că dacă noi reuşim să câştigăm la Zurich, nici nu ne mai interesează ce se va întâmpla la Roma", a spus antrenorul FC Vaslui, Viorel Hizo.

"Am găsit o echipă care s-a apărat foarte bine. În prima repriză am avut doar o ocazie de gol, prin Klose. În a doua repriză, am revenit şi am jucat mult mai bine, însă pentru a merge mai departe trebuia să şi înscriem. Am încercat prin toate forţele să marcăm. Temperatura nu a fost o problemă pentru noi, în schimb, deşi la prima vedere părea unul bun, terenul a fost un dezavantaj pentru noi. În mod normal ar fi trebuit să câştigăm la Roma ca să nu mai avem probleme în privinţa calificării. Echipa FC Vaslui este una foarte bună atât din punct de vedere tehnic, cât şi fizic, şi excelează prin cei doi jucători, Adailton şi Sânmărtean. Din păcate, am primit cele două goluri la Roma, care au fost o întâmplare, care ne costă foarte mult. Mai avem de jucat o partidă pe care trebuie să o câştigăm", a spus antrenorul echipei Lazio Roma, Eduardo Reja, în conferinţa de presă de după meci.

"În ultima jumătate de oră am presat, dar n-am putut face mai mult pe un teren greu, îngheţat. Ne pare rău, acum e greu să ne calificăm, dar vom încerca. În prima repriză ne-am luptat cât am putut, n-am reuşit mai mult, se putea mai bine. În repriza a doua am jucat mai bine, dar din păcate n-am putut înscrie", a declarat jucătorul formaţiei Lazio, Tommaso Rocchi.

Vaslui - Lazio s-a încheiat la egalitate, 0-0

Dă click pe poze pentru a vedea mai multe imagini

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite