„Câinii“ puși cu botul pe labe. FC Vaslui a învins pe Dinamo, scor 3-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Golurile „galben-verzilor" au fost marcate de Temwanjera '42, Wesley '44 şi Sânmărtean '74. Pentru Dinamo a înscris Dorel Stoica, în minutul 41.

FC Vaslui a reușit să aducă prima înfrângere liderului Ligii I, la capătul unui meci în care Dinamo a aproape că nu a contat. Cu Wesley în zi mare și Sânmărtean magistral, elevii antrenați de Viorel Hizo au reușit cel mai bun meci din acest campionat.

„Am făcut un joc foarte bun și am câștigat fără dubii. Cred că a fost cel mai bun din primele şase etape ale acestui campionat. Înainte de acest meci am citit în presă că Dinamo nu are niciun obiectiv, dar că se află la opt puncte faţă de Steaua şi la cinci puncte faţă de Rapid şi că noi suntem la... și alții. Sunt trei echipe în acest campionat şi restul şi noi pe acolo. Am reuşit să întoarcem foarte repede rezultatul prin faze excelente. Şi Dinamo a avut golul tot dintr-o fază frumoasă de fotbal. Se vede că aceste două echipe lucrează foarte mult", a spus Hizo. Întrebat dacă Sânmărtean a fost omul meciului, Viorel Hizo a ținut să precizeze că întreaga echipă a arătat un nivel ridicat de joc și ar fi o nedreptate să nominalizeze un singur jucător.

„Sânmărtean face parte şi el din această echipă, la fel ca şi alţi jucători care dau valoare şi culoare formaţiei FC Vaslui. Nu ştiu cât de valoros este Sânmărtean, dar este la un nivel foarte ridicat în momentul de faţă", a încheiat „Dulăul".

FC Vaslui : Cerniauskas - Milanov, M. Constantin, Farkas, Milisavljevici (Balaur '72) - Pavlovici, Sânmărtean - Adailton, Wesley, Gerlem (R. Costin '22) - Temwanjera (Yero Bello '80). Antrenor: Viorel Hizo.

Dinamo: Bălgrădean - Luchin (Bakaj '75), Grigore, Moţi, Muşat - L. Rus, D. Stoica, Pătraşcu (Ţucudean '64), C. Munteanu - Dănciulescu, M. Niculae. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Adailton '27, Pavlovici '46, Wesley '46, Temwanjera '68, Milanov '76, Sânmărtean '86 / C. Munteanu '49, Bălgrădean '62.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite