CSM Focşani-HC Vaslui (19-31): Victorie preţioasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

HC Vaslui a obţinut o nouă victorie confotabilă în deplasarea de la Focşani, scorul de pe tabela de marcaj arătând o diferenţăp de 12 goluri.

Formaţia vasluiană a început partida în forţă, după primele 15 minute condcând, deja, cu patru goluri diferenţă. În minutul 20, tabela de marcaj arăta un scor de 11-5 în favoarea elevilor antrenaţi de Liviu Gugleş, iar până la pauză diferenţa s-a majorat la 10 goluri.

Cea de-a doua reprinză a fost controlată tot de handbaliştii vasluieni care au reuşit, încă din primele minute, să marcheze patru goluri consecutive fără să primească niciunul.

Jocul a decurs spre o singură poartă până la fluierul final, iar în urma acestui rezultat HC Vaslui a urcat pe podium, pe poziţia a treia.

„A fost un joc bărbătesc, cu faze la limita sportivităţii, însă băieţii merită felicitări pentru modul cum au jucat. Noi pregătim fiecare meci cu maximă seriozitate, indiferent de adversar. Obiectivul nostru e să ne batem pentru primele locuri, iar deocamdată suntem în cărţi. Urmează două deplasări grele, cu Călăraşi şi Interhandball, două echipe cu care ne luptăm la promovare şi care sunt decisive pentru noi. Sperăm să obţinem rezultate bune şi să ieşim cu bine din aceste jocuri", a declarat antrenorul HC Vaslui, Liviu Gugleş.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite