CSM Focşani-HC Vaslui 21-25: Victorie preţioasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Graţie acestui rezultat, handbaliştii vasluieni au bifat cea de-a 15-a victorie consecutivă din această ediţie de campionat, iar participarea la barajul de promovare începe să devină o certitudine.

Din păcate, spectacolul handbalistic a lipsit în nenumărate rânduri la acest meci.

Elevii antrenaţi de Liviu Gugleş şi Laurenţiu Cozma au început mai greu partida, iar gazdele au condus timp de 20 de minute. Vasluienii au trecut peste acest şoc şi cu două minute înainte de fluierul de final al primei reprize conduceau cu scorul de 12-9. Gazdele au profitat de greşelile acestora şi au intrat la vestiare cu un handicap de un gol (11-12).

În cea de-a doua repriză, lucrurile s-au înrăutăţit, iar sportivitatea a început să lipsească. Focşănenii au jucat dur, doi dintre handbalişti vasluieni fiind accidentaţi destul de grav. De altfel, duritatea din această reprziză a fost taxată de arbitrii întâlnirii cu câte o eliminare în fiecare tabără. Vasluii s-a mobilizat exemplar şi au condus până la final, când scorul pe tabela de marcaj arăta 21-25.

„De ce ne-a fost frică nu am scăpat. Avem doi jucători accidentaţi şi sperăm să nu fie nimic grav. Victoria este meritată şi îi felicit pe băieţi pentru acest rezultat", a declarat Liviu Gugleş, antrenorul celor de la HC Vaslui.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite