CJ Vaslui investeşte fără rost în fostul spital din Negreşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul spital din Negrești nu va mai fi clinică privată
Fostul spital din Negrești nu va mai fi clinică privată

Deşi a fost închis de Ministerul Sănătăţii, Consiliul Judeţean (CJ) Vaslui a decis să arunce în vânt peste 15.000 de lei la fostul Spital Orăşenesc din Negreşti.

Investiţia făcută la unitatea spitalicească negreşteană este legată de instalaţia de încălzire. Deşi nu îşi mai avea niciun un rost, aleşii judeţeni au decis să investească peste 15.000 de lei în instalaţia de încălzire care, chipurile, va fi racordată la gaz metan.

„Nu se schimbă decât două arzătoare. Eu ţin la această instituţie care, deşi nu mai funcţionează, am convingerea că va fi redeschisă. Acest spital a fost închis de nişte minţi luminate care au vrut intenţionat să pună frâne. Dacă spitalul era preluat de Spitalul Judeţean de Urgenţă alta era situaţia, dar aşa...nu s-a vrut", a declarat Vasile Mihalachi, preşedintele CJ Vaslui.

Vă reamintim că Spitalul Orăşenesc din Negreşti şi-a încetat activitatea la data de 1 aprilie 2011, la fel ca multe alte spitale din ţară, după ce Ministerul Sănătății a propus reprofilarea unității spitalicești în azil de bătrâni, tăind finanțarea serviciilor începând cu această dată.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite