Bursa Locurilor de Muncă, motiv de chiul pentru liceenii vasluieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai mulți dintre participanții la Bursa Locurilor de Muncă dedicată absolvenților au fost elevi de clasa a XII-a, care au fost învoiți de la ore pentru a lua parte la eveniment.

Aceștia s-au arătat bucuroși că au scăpat de la ore și au venit neinteresați la bursă. „Eu oricum îmi doresc să urmez o facultate. Chiar dacă, să presupunem, eram absolvent, nu mă interesa un loc de muncă în Vaslui", a recunoscut un elev de la liceul „Emil Racoviță".

În acest an, Agenția Județeană pentru Ocuparea Locurilor de Muncă (AJOFM) Vaslui a reușit să adune, la nivelul întregului județ, 44 de firme care au pus la bătaie aproape 200 de joburi.

Cele mai multe dintre locurile de muncă au fost din domeniul confecțiilor , zidari sau muncitori necalificați, puține fiind joburile oferite pentru cei cu studii superioare.

În mod oficial, reprezentanții AJOFM Vaslui au precizat că în ediția din acest an au participat 885 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, din care 625 au fost absolvenți ai promoției 2011.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite