Bucureştean dependent de heroină, internat la Bârlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian M., un tânăr de 24 de ani, domiciliat în capitală, se află internat la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" după ce a ajuns pe mâna medicilor înjunghiat în piept

Bărbatul a ajuns la spitalul bârlădean în urmă cu câteva zile după ce a avut o altercaţie cu un prieten din Iaşi. Cei doi se aflau la o casă nelocuită din satul Alexandru Vlahuţă şi, după ce au consumat droguri până nu au mai ştiut de ei, s-au luat la ciondănit.

Bucureşteanul şi-a atacat amicul cu un cuţit, iar acesta a ripostat aidoma, provocându-i o plagă în zona pieptului. Cristian a ajuns pe mâna medicilor care, după ce l-au examinat şi-au dat seamă că, de fapt, principala sa problemă e dependenţa de droguri.

 "El ne-a declarat că ar fi luat etnobotanice, dar avea foarte multe înţepături pe mână. Urmează să-i efectuăm un control pentru a vedea exact ce a consumat. Din discuţiile pe care le-am avut cu familia, se pare că ar fi consumator de heroină şi chiar a fost la dezintoxicare din această cauză", ne-a declarat un cadru medical bârlădean.

Bucureşteanul se află sub supravegherea medicilor, care i-au montat un tub de dren pentru scurgerea lichidului din plămâni.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe vaslui@adevarul.ro

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite