Borcea vrea să i-l fure pe Wesley Stelei. Porumboiu îi dă cu flit: "Nu va ajunge niciodată la Dinamo!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wesley e dorit de granzii Ligii I
Wesley e dorit de granzii Ligii I

Dacă Steaua l-a luat pe Pârvulescu de la Gaz Metan Mediaș, jucător dorit cu insistență de Dinamo, "câinii" încearcă să dea lovitura prin aducerea lui Wesley de la Vaslui, fotbalist curtat de roș-albaștri în această iarnă.

„Cu Dinamo am avut doar o discuţie telefonică, prin domnul Borcea. Nu s-a înaintat vreo sumă. Ţinând cont că am avut o discuţie de onoare cu Gigi Becali acum o lună, e destul de sigur că dacă nu-l ia Steaua, el va rămâne la Vaslui. La Dinamo nu se va duce niciodată.

Eu sunt ferm convins însă că Wesley va rămâne la Vaslui. Aş fi un om neserios dacă s-ar duce în altă parte decât la Steaua. Gândiţi-vă şi la Wesley, nu poate fi tratat ca o ladă de bere. Eu nu-l gonesc pe Wesley, totul depinde de el. Borcea a făcut aşa ca să adauge puţină sare la supa de peşte pe care o consumă al acolo, la Miami. Aceste discuţii nu au niciun fel de fundament. Dacă se va face transferul lui Wesley, automat Steaua va reacţiona cu Bicfalvi. Dacă el nu va dori să vină, noi nu avem nicio problemă", a spus Porumboiu la gsptv.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite