Blocuri din Vaslui, şubrezite de modificările ilegale din apartamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe blocuri vor fi mansardate anul viitor
Mai multe blocuri vor fi mansardate anul viitor

Unii vasluieni nu țin cont de lege, iar inconștiența lor a făcut ca o bună parte din blocurile să aibă structurile de rezistență șubrezite.

Pe lângă vechime şi intemperiile vremii care au făcut ca blocurile să se deterioreze, neglijenţa oamenilor este un factor care duce la scăderea rezistenţei imobilelor. Mii de apartamente din județ au fost modificate fără avizul autorităților în ultimii 20 de ani.

Cu sau fără voia lor, din dorința de a avea mai mult spațiu, unii proprietarii au demolat pereții de rezistență ai apartamentelor, punându-și, astfel, viața lor, dar și a vecinilor, în pericol. În cazul unui cutremur mai mare de 7 grade, spun specialiștii, cu ecepția imobilelor construite după anii 2000, aproape toate clădirile din județ s-ar dărâma.

Cumpără săptămânalul „ADS Vaslui" pentru a afla ce riscă cei care fac modificări în propriile locuințe fără a avea avizul unui specialist. Săptămânalul „ADS" poate fi cumpărat, începând de joi,  de la toate chioşcurile de ziare din Bârlad, Vaslui şi Huşi, la doar 0,9 lei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite