Bilete mai ieftine şi la promoţie la meciul Vaslui-Lazio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii clubului FC Vaslui au decis să ieftinească preţul biletelor pentru penultimul meci din grupele Ligii Europa care va avea loc pe 1 decembrie, la ora 22:00, la Piatra Neamţ.

Pentru a avea cât mai mulţi susţinători la ultimul meci considerat pe teren propriu al echipei patronate de Porumboiu, oficialii vasluieni au ieftinit biletele chiar şi cu 100% faţă de partidele cu FC Zurich şi Sporting Lisabona.

Astfel, de la 40 de lei intrarea ge­nerală, s-a ajuns la 20 de lei la tribune şi 10 lei la peluze. Singurul sector unde biletul pentru partida cu Lazio va fi tribuna I, unde accesul va costa 40 de lei.

La Tribuna VIP, preţul unui tichet de intrare variază între 100 şi 200 de lei.

Mai mult, oficialii vasluieni au demarat o campanie cu ajutorul Poştei Române prin care suporterii galben-verzilor pot lua biletele cu 25% mai ieftine. Concret, vasluienii, bârlădenii, huşenii şi nemţenii vor primi în poştă pliante personalizate cu care vor trebui să se prezinte la casele de bilete pentru a beneficia de promoţie.

Confruntarea cu italienii este considerată meci decisiv pentru pentru ambele echipe cu şanse de calificare în faza următoare a competiţiei. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte (5) şi vor mai avea de disputat câte o partidă: Vaslui va juca în deplasare cu FC Zurich, iar Lazio o va întâlni Sporting Lisabona, liderul grupei.

Ultima rundă a meciurilor din Europa League va avea loc pe 15 decembrie.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite